Fifirock - Home of Happy Dogs

Iho menee kananlihalle, vatsanpohjassa kutkuttaa ja suusta pääsee vain hihityksensekaista pihinää. Sanoinkuvaamaton onnentunne valtaa mielen joka kerta, kun näen uuden kasvon somessa #spayone-kyltti seuranaan. Harmittelen, etten juuri sillä hetkellä pääse sillä hetkellä rutistamaan tuota henkilöä ja pomppimaan tasajalkaa kiitoksen sanoja kylväen. Tuskin tarvitsee mainita, että tämä fiilis on vahvimmillaan NHL-tähtien kohdalla: silloin hästägin jälkeen tulee kolme sanaa: PyörrynIhanJust.

1509-lauri NHL-stara Lauri Korpikoski ❤

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n sterilointihaastekampanja laajenee tavoittaen alati yhä enemmän valistuneita ja välittäviä tahoja kautta maan – tai oikeastaan maapallon, kiitos tästä legendaariselle Victoria Stilwellille.

1509-victoria Victoria Stilwell on samaa mieltä: S&N save lives!

Suomessa Janni Hussin esimerkkiä vastata #spayone-haasteeseen on seurannut yhä kasvava nimeä tekevien joukko. Fitnessikoni on buustannut kampanjaa ihailtavasti eteenpäin.

1509-janni

Kaunottaret, joita helposti syytetään ylenpalttisesta pinnallisuudesta ja urheilijat, joiden olemassaolon status tuntuu maallikosta lähes jumalaiselta, puhuvat niiden puolesta, joiden oma ääni ei riitä puolustautumaan pahassa maailmassa. Nämä rohkeat ja menestyneet kertovat tukevansa kestävää eläinsuojelutyötä ja liputtavat sterilointien…

View original post 77 more words

Advertisements